Thursday, July 26, 2007

Josef K - Sorry For Laughing



intre un bagaj de plecare si un dvd pentru un festival mai ascultam cate ceva si era chiar piesa asta...foarte "nostima"..iiihihihihi

Monday, July 23, 2007

Sunday, July 22, 2007

Le temps qui reste /Francois Ozon 2005




Am avut o revelatie cinematografica acum doua seri, nimerindu-ma intamplator in fata tv-ului si urmarind acest "Le temps qui reste" despre care (din pacate) nu stiam nimic pana atunci.Rasfoind precipitata programul tv, de care nu ma mai atinsesem de luni, poate ani de zile, am descoperit ca era vorba de un film al lui Francois Ozon.
E un film cu o poveste infiorator de simpla, de aceea incerc sa nu ma ia "mainile" pe dinainte sa incep sa il "rezum in trei cuvinte", caci il voi povesti cu siguranta intreg. Am facut deja greseala asta.Plina de entuziasm si recomandandu-l unor prieteni l-am povestit.
Dupa vasnicele teorii unatc-iste, un scenariu care poate fi povestit intr-o fraza, este un scenariu bun. Dar ce te faci cu lipsa rasturnarii de situatie? ce te faci cand la sfarsitul filmului se intampla exact ceea ce stiai ca o sa se intample in primele 10 min? In fine, una peste alta, am urmarit filmul. Si filmul s-a terminat. Sec. Si ma intrebam daca se poate sa imi placa, daca nu care cumva ii lipseste ceva...cum n-are el un "clenci" la final? Nu ...visa personajul principal...sau defapt nu murise el, murise fra-su geaman...ei bine nu.
Un film care intra la categoria rar-mi-se-mai-pare-un-film-bun-cu-totul!!

The Rolling Stones@Bucuresti






Am fost cu mama la concert la Rolling Stones si mi-a placut enorm.A fost un concert realmente bun si impresionant si nu numai pentru statutul Rolling Stones-ilor de "legende" ci pur si simplu pentru ca au fost fenomenali si isi merita locul in istoria muzicii!!
Am citit niste "blogareli" ieftine ale unor mancatori de diverse, care nu s-au putut abtine sa nu faca comentarii idioate si nefondate si aiurea si...m-am enervat rau.Si nu pentru ca eu am o opinie si nu respect o alta ci pur si simplu pentru ca acest gen de "impresii" mi se pare absolut gratuite si inutile.In locul lor as tacea si i-as respecta forver pe Rolling Stones, macar ptr. ceea ce au facut pana in anii 70, daca nu pentru intreaga lor cariera care continua si inca biiiiiiine!!!
Tot respectul pentru Rolling Stones macar, pentru albumele mele preferate ale lor:
" 12 X 5", "Out Of Our Heads", "Between The Buttons", "Their Satanic Majesties Request", "Beggars Banquet".

Friday, July 20, 2007

...si cateva filmulete pe care abia le-am uploadat.



Dour tres dur...

..hmna cateva impresii in imagini de la Dour 2007 unde am fost saptamana trecuta.
Toate bune si frumoase, super line-up dar organizarea nota 5, un jeg de zile mari si 4 zile aproape insuportabile cu apa la limita si noroiu pana la genunchi.De neuitat va ramane acel miros greu de "shit and vinegar" care trona pe toate cele..vreo..10 campuri pe care se intinde festivalul.








href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBd_8m9N1MLaWYu1eLNX0xIXV7emMfa8hJNHSKduTboXd-nniy0hizWWrdvvKnPLCUEynwaSBGYHNq6Rkn8wdY5K8e9zShIdDEFfQJIMsS3OuqKYJ8K7dxtWYniSi3Dbf3RcBso4g18-U/s1600-h/P1030670.JPG">







aici niste poze de pe site-ul oficial ca sa se vada si mai bine despre ce vorbeam..

Saturday, July 7, 2007

Tuesday, July 3, 2007

BORU & JIJI & MARIKA@EXPIRAT 4/07


Maine 4/07 la Expirat Selectro cu Boru JIji si Marika
dupa 22.

BENEFIT PARTY


Iata vulpea si hamsterul la Ladyfest Benefit Party sub numele de scena VRGINIA TIGRE (and the spiders of Mars...hehe).
Barul e pe langa gara de nord, foarte freindly punk, genul de loc trashy in care te simti bine.